CERERE OFERTĂ DE PREȚ

CERERE OFERTĂ DE PREȚ
privind selectarea unei companii care să presteze serviciile necesare
pentru buna desfăşurare a atelierului de lucru cu tematica:
“Creșterea înrolării și aderenței la Farmacoterapia cu Metadonă”
Nr. 22 din 02 decembrie 2015

Numele Beneficiarului: A.O. „Viața Nouă”
Adresa: MD 2043, or. Chişinău, str.Independenţei, 6/2; tel./fax: 022 66-45-86
Denumirea Proiectului: „Fortificarea controlului HIV în Republica Moldova” (Grant: MDA-H-PAS), finanţat de Fondul Global pentru Combatere a SIDA, TB, şi Malariei, Recipient Principal – Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), implementator de component — A.O. “Viața Nouă”.

A.O. „Viața Nouă” solicită respectuos să depuneţi Oferta dvs. de preț pentru prestarea serviciilor de cazare, alimentare și alte condiţii necesare pentru buna desfăşurare a atelierului de lucru care va avea loc în perioada 28-29 ianuarie 2016. Desfășurarea atelierului trebuie să aibă loc în afara razei mun. Chișinău, dar nu mai departe de 70 km de la capitală.

1.Cerinţele solicitate:

1.1. pentru desfăşurarea trainingului:

● Sală de conferinţe confortabilă (cu condiționer), spaţioasă pentru 35-40 persoane:
Programul trainingului, respectiv chiria sălii va constitui:
28 ianuarie 2015 — 8 ore (între orele 10:00–18:00);
29 ianuarie 2015 — 4 ore (între orele 09:00–13:00);
● Echipament necesar pentru realizarea prezentărilor Power Point, vizualizarea unor filmuleţe: proiector, ecran, boxe etc.;
● Conexiune la internet wi-fi;
● Asigurarea cu apă gazată/plată (0,5 l) a tuturor invitaţilor, pe parcursul desfăşurării şedinţei (2 sticle pe zi per persoană);

1.2. pentru cazarea participanţilor:

● Cazare pentru 1 noapte a 40 de persoane: anume 18 odăi double twin (paturi separate) şi 4 odăi single pentru o persoană. Prețul cazării trebuie să includă și prețul micului dejun;
Toate odăile trebuie să fie cu condiţii bune, WC, cabină de duș (apă caldă), condiționer în fiecare număr, încălzire;
● Conexiune la internet wi-fi;

1.3. alimentarea participanţilor va fi constituită din:
o Micul dejun (inclus în prețul cazării);
o Prânz;
o Cina;
o Pauze de cafea;
— Meniu variat propus de către dvs. (felul I, felul II, salată, desert, băutură);
— Pauze de cafea (sortiment variat);

2. A.O. „Viața Nouă” va efectua plăţile aferente la contractul pentru care au fost transmise invitaţiile de depunere a ofertelor din sursele Grantului primit de la Fondul Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei si Malariei.
Plata va fi efectuată de către A.O. “Viața Nouă”, în lei moldoveneşti, prin transfer în mărime de 50% din suma totală în avans, iar diferența, în termen de 3 zile lucrătoare, după prestarea serviciilor în conformitate cu cheltuielile de facto, după semnarea actului de prestări servicii.

3. Oferta va fi întocmită în conformitate cu instrucţiunile menţionate anterior şi cu condiţiile stipulate în modelul de ofertă anexat (vezi Anexa 1) şi va fi adresată şi trimisă la adresa indicată mai jos:
A.O. „Viața Nouă”,
MD-2043 Chişinău, str. Independenței, 6/2 , Centrul „Pas cu Pas”
Telefon: (+373 22) 00-99-74 Fax: (+373 22) 66-45-86,
E-mail: newlifemoldova@yahoo.com

4. Se acceptă depunerea ofertelor de preţ prin intermediul oficiului poştal, e-mail, fax sau aduse direct la adresa menţionată mai sus.

5. Termenul limită de prezentare a ofertelor este 09 decembrie 2015, ora 12:00.

(i) PREŢURILE în lei Moldovenești vor fi calculate la cota TVA Zero în conformitate cu facilitățile fiscale acordate acestui proiect. Documentele justificative vor fi prezentate companiei câştigătoare la semnarea contractului.
(ii) EVALUAREA ŞI STABILIREA OFERTEI CÂŞTIGĂTOARE: Ofertele care vor corespunde parametrilor specificaţi în p.l, vor fi evaluate prin compararea prețului total pentru serviciile solicitate. Contractul se va acorda companiei care oferă cel mai mic preţ total evaluat.
(iii) VALABILITATEA OFERTEI: Oferta va fi valabilă timp de 60 zile din data limită de prezentare a ofertelor.

De asemenera, ofertanții care vor depune oferta de preţ trebuie să respecte Codul de conduită pentru Furnizori al Fondului Global.

Cu respect,
Președinte A.O. “Viața Nouă”
Poverga Ruslan/_____________