CERERE PENTRU DEPUNEREA SCRISORII DE INTENȚIE Specialist Contabil

Numele Beneficiarului: A.O. „Viața Nouă”
Adresa: mun.Chişinău, str. Independenţei, 6/2; tel.: (022) 66-45-86, fax: (022) 66-38-50.
Denumirea Proiectelor: “Asigurarea accesului universal al PHS la servicii de suport psihosocial”;
“Suport pentru Centrul Social Regional pentru persoane cu HIV din mun. Chișinău”, Recipient Principal Fundația Soros -Moldova, implementator de component – A.O. „Viața Nouă”.

Stimate Domn/Stimată Doamnă,

A.O. „Viața Nouă” intenţionează să angajeze un specialist Contabil în cadrul proiectelor “Asigurarea accesului universal al PHS la servicii de suport psihosocial” și “Suport pentru Centrul Social Regional pentru persoane cu HIV din mun. Chișinău”, Recipient Principal — Fundația Soros -Moldova.

A.O. „Viața Nouă” invită persoanele eligibile să depună scrisori de intenţie pentru funcția de Contabil. Cei interesaţi trebuie să ateste faptul că vor fi calificaţi în baza CV-urilor.
Scrisoarea de intenție trebuie să includă un Curriculum Vitae (CV), care poate fi trimisă prin fax, poştă sau la adresa noastră de e — mail: newlifemoldova@yahoo.com, până la data limită de 14 aprilie 2016.
CV- urile vor fi evaluate comparând şi verificând calificarea şi experienţa candidaţilor, în conformitate cu criteriile descrise în Termenii de referinţă. Va fi selectat candidatul cu cele mai puternice calificări, care va fi invitat pentru interviu.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa:
Dnul Poverga Ruslan, Președinte, A.O. “Viața Nouă”
Adresa: Republica Moldova, Chişinău, str.Independenţei 6/2, tel.: 022 66-45-86
E-mail: newlifemoldova@yahoo.com