Ajutor medical si psihologic pentru refugiatii din Ucraina

Milioane de oameni din Ucraina au fugit de la război în țările vecine, sute de mii au venit în Moldova. Disponibilitatea comunității internaționale de a ajuta oamenii care și-au pierdut casa este enormă.

A.O. "Inițiativă Pozitivă" și organizațiile partenere ajuta refugiaților, în special celor din populațiile cheie afectate de HIV și familiilor lor. Oferim ajutor divers pentru refugiatii din Ucraina in Chisinau: medical, psihologic si umanitar, precum si consultanta juridica pe probleme importante.

Și datorită Programelor Naționale de prevenire și control a HIV și tuberculoză aprobate de Guvernul Moldovei, atât pacienții locali, cât și refugiații din Ucraina pot beneficia de testare și tratament gratuit. De asemenea, instituțiile medicale din Moldova sunt deschise către cooperare și asistență rapidă în eliberarea medicamentelor, ceea ce este cu siguranță foarte important în contextul situației actuale.

Comunitatea terapeutica in Moldova Positivepeople.md

Pe această pagină oferim date despre activitatea Centrului de Criză pentru asistența refugiaților din Ucraina in Moldova.

Date demografice

Sarcini care rezolvate

Positivepeople

Positivepeople

Positivepeople