img
Rezidenții Comunității Terapeutice „Catharsis” au primit ajutor umanitar de la Ambasada SUA 07 Septembrie 2020

Treisprezece rezidenți ai Comunității Terapeutice „Catharsis” din incinta Penitenciarului Nr.9-Pruncul au primit astăzi ajutor umanitar. Pachetele cu produse alimentare și obiecte de igienă personală au constituit primul lot dintr-un total de 80 de seturi de ajutor umanitar, donate de către Ambasada SUA în Republica Moldova.   

Coletele au fost repartizate de către reprezentanții administrației Penitenciarului Nr.9-Pruncul și Asociației Obștești „Inițiativa Pozitivă”. Acest ajutor a fost oferit ca răspuns la situația dificilă din penitenciare, creată de limitările impuse de pandemia noului coronavirus. Pachete similare vor primi și beneficiarii Comunității Terapeutice „Inițiativa Pozitivă” din Anenii-Noi și Centrului de zi din incinta sediului A.O. „Inițiativa Pozitivă”.   

Un alt component al aceluiași proiect este dotarea cu echipament a celor trei instituții, menționate mai sus, pentru a desfășura activități educaționale în timpul pandemiei, dar și pentru a diversifica programele pentru consumatorii de droguri, aflați în tratament.

Acest eveniment a avut loc grație suportului financiar din partea Ambasadei S.U.A. în Moldova.

Comunitatea terapeutica in Moldova - Positivepeople.md