img
CERERE PENTRU DEPUNEREA SCRISORII DE INTENȚIE - servicii de consultanță juridică 14 Martie 2023

# 16-CARITAS din 14.03.2023

A.O. „Inițiativa Pozitivă” în cadrul acordului de cooperare nr.2209131: NiN Ukrainian Refugee Support and Winterization Program in the Republic of Moldova, finanțat de Caritas Austria în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare din Austria (ADA) și fundația Nachbar in Not (NiN), intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea serviciilor de consultanță juridică privind elaborarea pachetului de documente pentru deschiderea unui Centru medico-social.
Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menționate în Termenii de Referință ce sunt atașați.

În acest context, invităm consultanții eligibile (persoane fizice) pentru a-și exprima intenția în prestarea serviciilor menționate mai sus. 
Consultanții interesați trebuie să furnizeze scrisoarea de intenție și CV-ul actualizat cu informații care indică faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate (descrierea serviciilor similare, experiență în condiții similare etc.). 

Consultanții vor fi selectați în conformitate cu procedurile stabilite în Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru Debitorii de Finanțare a Proiectelor de Investiții – Achiziții în cadrul Proiectelor de Investiții cu Finanțarea Bunurilor, Lucrărilor, Serviciilor de Non-Consultanță și Consultanță, din 1 iulie 2016, revizuit la 1 noiembrie 2016 și 1 august 2018.

Documentele de suport împreună cu CV-ul pot fi transmise prin poștă, e-mail sau aduse direct la adresa:
Numele Beneficiarului: A.O. „Inițiativa Pozitivă”
Adresa: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Independenței 6/2 (subsol)
E-mail: [email protected]
Termenul limită - 20 martie 2023, ora 18:00.

CV-urile vor fi evaluate comparând şi verificând calificarea şi experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.

Informații suplimentare referitoare la procedura de depunerea dosarului, vă puteți adresa:
Railean Corina, tel. 068283969
Informații suplimentare referitoare la sarcinile alocată, vă puteți adresa:
Ludmila Marandici, tel. 079708779