img
Fă testul la HIV, pentru că ești demn de aceasta…. 24 Noiembrie 2014

De ce anume tu trebuie sa faci testul la HIV? 12 colaboratori și voluntari ai organizațiilor obștești au încercat să răspundă la această întrebare într-un spot video de 2 minute, autoarea căruia este voluntara ”Inițiativei Pozitive”, Agnieszka Kaminska.

”Ideea de a filma acest spot video s-a născut timp de câteva minute. Cu ce scop l-am făcut? Pentru a motiva oamenii obișnuiți să facă testul la HIV. Cu regret, puțini consideră important acest lucru, dar totuși nimeni nu este asigurat de infecția HIV. Credeți-mă, dacă cel puțin o dată în viață ați fost la stomatolog sau ați suferit o intervenție chirurgicală, cu atât mai mult, dacă ați avut sex neprotejat, trebuie neapărat să faceți testul la HIV. Acest spot video este anume despre aceasta, adică despre cât este de important și, în același timp, cât este de simplu, să aflați ce statut HIV aveți”.

Dragi prieteni, dacă doriți să aflați ce statut HIV aveți, veniți în perioada 1-3 decembrie la Centrul Comercial ”Shopping MallDova” și faceți testul rapid la HIV absolut gratuit.

Comunitatea terapeutica in Moldova - Positivepeople.md