img
Concurs foto ”Obiectul de Artă” 24 Noiembrie 2021

Acest obiect de artă simbolizează sfârșitul epocii de disperare, stigmatizare și discriminare în legătură cu HIV. Scopul său este de a atrage atenția publicului asupra faptului că persoanele care trăiesc cu HIV pot duce o viață normală, pot avea copii sănătoși, pot întemeia familii și pot contribui la dezvoltarea societății. Acest lucru a devenit posibil datorită tehnologiilor moderne care acum constituie o singură pastilă.

Principalele motive pentru care încă nu putem opri epidemia HIV/SIDA sunt stigmatizarea și discriminarea împotriva persoanelor care trăiesc cu HIV. În pofida faptului că HIV nu este o boală fatală, oamenii continuă să o demonizeze și, ca urmare, nu fac testul la HIV, crezând că acest lucru nu îi privește. Dar fiecare dintre noi poate contribui la stoparea epidemiei!

Astăzi, 24 noiembrie, în cadrul Campaniei Naționale de testare la HIV Just Test, noi lansăm un concurs foto cu posibilitatea de a câștiga hanorace elegante și sticle sport la modă. Miercuri, 24 decembrie, o persoană norocoasă va deveni proprietara acestui merch frumos. Tragerea la sorți va avea loc în direct pe pagina noastră „Initiativa Pozitiva”. Succes!

Pentru a participa trebuie doar să:

  1. faci o poză cu acest obiect de artă
  2. să postezi poza pe Facebook cu hashtag-ul #ФотоКонкурсВИЧ
  3. în publicație să îndemni oamenii să facă testul la HIV. Atât!

Obiectul de artă este situat la intrarea în parcul Afgan în sectorul Râșcani al capitalei pe Bulevardul Moscova.

*Postarea ta trebuie să fie disponibilă pentru toți utilizatorii Facebook, altfel nu o vom putea găsi și nu vei putea participa la extragere. Urmărește pagina „Initiativa Pozitiva”, unde vom alege aleatoriu câștigătorul în regim online.

Comunitatea terapeutica in Moldova - Positivepeople.md
Articole similare