img
“INTIM - face to face” - spectacol inedit despre persoanele care trăiesc cu HIV 06 Decembrie 2022
Pe 2 decembrie, am organizat un eveniment special intitulat "INTIM - face to face", cu ocazia Zilei mondiale de combatere a SIDA.
 
Prin crearea acestui spectacol inedit am dorit să atingem inimile și mințile, sentimentele și gândurile invitaților din diferite sfere de activitate - funcționari guvernamentali, oameni de afaceri, jurnaliști, actori - pentru ca aceștia, la rândul lor, să împărtășească ideea cu cei dragi, cunoscuți, followeri și alții.
 

Colegii noștri au investit sute de ore de muncă pentru a afirma încă o dată, dar într-un mod nou și cu o vigoare reînnoită, că HIV este acum mult mai mult decât o problemă de sănătate (există medicamente care permit oamenilor să aibă copii sănătoși și să trăiască la fel de bine ca oricine altcineva). HIV se referă acum la relațiile dintre oameni, care trebuie să nu fie discriminatorii; se referă la conștientizarea cu privire la testare și tratament; se referă la deschidere; se referă la noi toți!
 
Ne bucurăm că am făcut-o, ne bucurăm să citim feedback-ul publicului și sperăm ca acest spectacol, în regia Danielei Burlaca, să intre în repertoriul Teatrului Geneza ART (a cărui echipă a creat piesa) și toată lumea să poată vedea "INTIM - față în față"!
 
"INTIM - față în față" a fost apogeul campaniei naționale Just Test, dar nu și finalul acesteia. Echipa Inițiativei Pozitive, precum și colegii și partenerii din organizațiile din toată Moldova, continuă să lucreze pentru ca cât mai multe persoane să se testeze la HIV și să-și cunoască statutul, să elimine discriminarea și să informeze despre tratamentul gratuit și accesibil pentru toți!

Mulțumim tuturor partenerilor care au făcut posibil acest eveniment: Unaids Moldova, UCIMP Moldova, Direcția Generală Asistență Medicală și Socială, Primăria Municipiului Chișinău, doTERRA Moldova, Casa Petru, Unbox communication, Mega HIT, Mega TV
Comunitatea terapeutica in Moldova - Positivepeople.md
Articole similare